AGENDA
Zaterdag 3 september 2022
Aanvang: 20:30
Eilen Jewell & Band
Zaterdag 17 september 2022
Aanvang: 20:30
Annie Keating & Band
Zaterdag 29 oktober 2022
Aanvang: 20:30
Kate Ellis & Andy Hobsbawm
Zaterdag 26 november 2022
Aanvang: 20:30
Eric Brace & Thomm Jutz

 

1 - 4 van 6 concerten
 

KOMEND CONCERT

Eilen Jewell & Band

concert-Eilen Jewell & Band

Eilen begon ooit haar carriere met zingen op straat om vervolgens met de pet rond te gaan in Santa Fe toen ze nog op college zat. Een goede leerschool kunnen we nu constateren. We zijn blij haar weer te mogen verwelkomen op ons podium.

As the reigning Queen of the Minor Key, Jewell leads a tight quartet that blends influences of surf-noir, early blues, classic country, folk, and 1960s era rock ’n’ roll. The group has shared stages with the likes of Lucinda Williams, Loretta Lynn, Mavis Staples, Wanda Jackson, George Jones, Emmylou Harris, and Blind Boys of Alabama. Eilen’s fans have marveled at her warmth and onstage humor alongside her beautiful songs and fiery performances. In addition to six of her own full-length albums, Jewell has released two albums with her country-gospel side-project, the Sacred Shakers; a tribute album to Loretta Lynn titled Butcher Holler;


Laatste nieuws

 

29 mei 2022 |
New Names Fall / Winter!
Vanaf heden kunt u boeken!
5 mei 2022 |
Nieuwe Releases van David Olney
De geschiedenis van In the Woods is schatplichtig aan de persoon en het werk van David Olney. Daarom een tip van het
10 apr 2022 |
Review & Setlist Tim Grimm & Paolo Ercoli see Concertarchief