over ons


Algemeen
“In the Woods”  wil artiesten een plaats bieden waar hun muziek gewaardeerd wordt. We bieden de artiesten een gegarandeerde opbrengst. Ze zijn daar mee niet afhankelijk van het aantal bezoekers. “In the Woods” heeft geen winstoogmerk. De bijdrage die bezoekers betalen wordt geïnvesteerd in de artiest en randvoorwaarden om de concerten te kunnen laten plaatsvinden. We serveren een drankje, in overleg met de beheerder van Fort 33 tegen een redelijke prijs. De bar is alleen geopend tijdens de pauzes zodat de muziek volledig tot zijn recht kan komen. “In the Woods” is een hobby van muziekliefhebbers, die met beperkte middelen proberen een optimaal resultaat te behalen.

 

Historie
In the Woods is gestart op 8 augustus 2000 als een eenmalig experiment van muziekliefhebbers. De reacties van de bezoekers inspireerden ons tot het verder onderzoeken van de mogelijkheden. Na een jaar van experimenteren hadden we een format ontwikkeld dat de doelstelling van In The Woods optimaal ondersteunt. 
Op 5 september  2010  hebben we ons 10 jarig jubileum gevierd onder muzikale leiding van onze "huisartiest" Ad Vanderveen, geassisteerd door Kersten de Ligny, Rob van Duuren en In the Woods favorite John Gorka. Dit feest hebben we uiteraard gevierd met onze trouwe bezoekers door de jaren heen. Na 6 jaar in Hollandsche Rading en 11 jaar in Lage Vuursche presenteren we onze concerten sinds september 2017 bij onze gastheer Fort 33 in Leusden.

Team
Het “In the Woods” team bestaat uit: Jannet Doeleman en Maarten Wiesman.

 

Promoter

Bart Hendriks

 

Achtergrond

 

 

Het concertpodium is inmiddels uitgegroeid tot een vermaard internationaal bekend staand podium. Er wordt over In the Woods gesproken in de brandhaarden van de muziek als Austin Texas, Nashville Tennessee. Niet alle artiesten die bij ons optreden zijn afkomstig uit deze regio's want het gaat om de muziek bij In the Woods.Kwaliteit en authenciteit staan bij ons voorop.

 

In the Woods heeft zich alleen maar op deze wijze kunnen ontwikkelen door de liefde voor muziek en commitment van de vrijwilligers die in afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan het bestaan van dit unieke concertpodium.