gastenboek
Teken het gastenboek

Inkie Nassau1@live.nl 17:35
Wat een fijne locatie en een groot compliment voor de organisatoren en medewerkers die er alles aan doen om het hun gasten zo comfortabel mogelijk te maken!
Dank je wel! Geeft weer een extra boost!
Jean grootenjean@gmail.com 14:00
Michael McDermott natuurlijk, veel gemaakte vergissing
Jean Grooten grootenjean@gmail.com 13:59
Was weer een erg mooi concert van Michael McDonald, vooral omdat Heather Horton ook weer eens meegereisd was. Alleen jammer dat er dan geen pianonummers gespeeld worden. Eerste nummer van de set heette volgens mij niet Bars want dat is hetzelfde als I Know a Place, alleen met een andere titel op de eerste Westies-CD?
Piano hadden we er graag bij gehad. Zeker gezien de goede herinneringen aan de vorige keer op ons podium. Helaas was er geen beschikbaar. We hebben eea geprobeerd ook in overleg met boeker en andere zalen. De setlist starten met Bars, is een letterlijke weergave zoals Michael dat heeft op gegeven.
Coen Flach coenflach@gmail.com 22:03
Late reactie maar bedankt voor het optreden van David Olney. Emotioneel! Je maakte het nog wat persoonlijker door aan te geven dat je nog niet wist of je hem nog een keer gaat zien. Grote klasse concert.
Dank je wel! Doen we het voor!
Ronnie r.champs@chello.nl 11:59
Wordt het zo langzamerhand geen tijd voor de eerste namen van 2019? De agenda's worden inmiddels langzaam maar zeker gevuld. Ik zou het jammer vinden als er straks optredens gepland worden op dagen die ik inmiddels met iets anders gevuld heb.
Wordt aan gewerkt. Waren artiesten maar zo accuraat.
 
bericht 1-5 van de 129 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.