gastenboek
Teken het gastenboek

Peter bookings@awash.me http://www.awash.me 20:14
Hallo,

Hebben jullie al eens gehoord van Awash? Ik denk dat deze band goed tot zijn recht gaat komen in de programmering van "In the woods". Neem vrijblijvend contact op voor informatie.

Met vriendelijke groet,
Peter
Tips zijn altijd welkom!
Zend je info naar ons emailadres via de website,
Peter Walhout peterwalhout@tele2.nl 12:59
Hallo Jeannet en Bart,
Wij zouden na "onze eerste keer"in de nieuwe locatie laten weten wat we er van vonden. We hebben bij ons vertrek verkeerd gekeken want we zagen jullie niet. De rit er naar toe is uiteraard
minder idyllisch maar het is verder een prima locatie!
Dank voor de feedback! Ja die idyllische rit missen we ook nog wel. Maar fijn dat jullie genieten van de nieuwe plek!
Mike mike@a2hilversum.nl 22:12
... ik vind het toch ZO jammer dat In-the-Woods niet meer ECHT in the Woods zit ...
Kwestie van perceptie. Niet alleen bomen maken een bos
Pim pkoeman@telfort.nl 13:48
Zeer genoten van Gregory Page. Groots in zijn eenvoud. Zo zie maar weer "Less Is More". Na afloop nog even een paar woorden met hem gewisseld. Heeft in tal van landen opgetreden Wat bleek??? De man is nog nooit in Ierland geweest. Shame on you Greg!!
Dank Pim! We zullen nog eens een hartig woordje wisselen met Gregory.
Felix Debets felix.debets@kpnmail.nl 17:46
Beste 'In The Woods' team,

Vorige week was het weer ouderwets genieten met de het Ad Vanderveen WW Ensemble op een nieuwe locatie die na even wennen uiterst sfeervol bleek te zijn. Ad verraste ons met maar liefst 6 nieuwe songs waarvan met name het nummer 'Crushed Angel' getuigde van zijn uitzonderlijke klasse en muzikaliteit. Het moet een plezier zijn om met hem samen te spelen. Dat stralen ook alle leden van zijn ensemble uit. Ik was deze week nog bij een concert van Chris Pureka en toen viel mij op hoe de 'In The Woods' concerten steeds uitblinken door een uitstekende geluidsweergave. Mijn complimenten en dank aan het 'In The Woods' team. Ik kijk alvast uit naar het volgende concert.
Beste Felix,
Dank voor de complimenten, daar doen we het voor! Ook fijn om te horen dat de nieuwe locatie bevalt! We zullen de complimenten ook aan Ad overbrengen.
<< Vorige pagina
bericht 6-10 van de 129 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.