gastenboek
Teken het gastenboek

Peter Walhout peterwalhout@tele2.nl 07 Jan 2018 12:59
Hallo Jeannet en Bart,
Wij zouden na "onze eerste keer"in de nieuwe locatie laten weten wat we er van vonden. We hebben bij ons vertrek verkeerd gekeken want we zagen jullie niet. De rit er naar toe is uiteraard
minder idyllisch maar het is verder een prima locatie!
Dank voor de feedback! Ja die idyllische rit missen we ook nog wel. Maar fijn dat jullie genieten van de nieuwe plek!
Mike mike@a2hilversum.nl 19 Oct 2017 22:12
... ik vind het toch ZO jammer dat In-the-Woods niet meer ECHT in the Woods zit ...
Kwestie van perceptie. Niet alleen bomen maken een bos
Pim pkoeman@telfort.nl 02 Oct 2017 13:48
Zeer genoten van Gregory Page. Groots in zijn eenvoud. Zo zie maar weer "Less Is More". Na afloop nog even een paar woorden met hem gewisseld. Heeft in tal van landen opgetreden Wat bleek??? De man is nog nooit in Ierland geweest. Shame on you Greg!!
Dank Pim! We zullen nog eens een hartig woordje wisselen met Gregory.
Felix Debets felix.debets@kpnmail.nl 23 Sep 2017 17:46
Beste 'In The Woods' team,

Vorige week was het weer ouderwets genieten met de het Ad Vanderveen WW Ensemble op een nieuwe locatie die na even wennen uiterst sfeervol bleek te zijn. Ad verraste ons met maar liefst 6 nieuwe songs waarvan met name het nummer 'Crushed Angel' getuigde van zijn uitzonderlijke klasse en muzikaliteit. Het moet een plezier zijn om met hem samen te spelen. Dat stralen ook alle leden van zijn ensemble uit. Ik was deze week nog bij een concert van Chris Pureka en toen viel mij op hoe de 'In The Woods' concerten steeds uitblinken door een uitstekende geluidsweergave. Mijn complimenten en dank aan het 'In The Woods' team. Ik kijk alvast uit naar het volgende concert.
Beste Felix,
Dank voor de complimenten, daar doen we het voor! Ook fijn om te horen dat de nieuwe locatie bevalt! We zullen de complimenten ook aan Ad overbrengen.
Laurens laurens@mail.com 09 Sep 2017 11:11
Goedemiddag,. zojuist met succes gereserveerd voor Gregory Page,.erg veel zin in, fantastische artiest. Aanrader!!
Nu heb ik wel een vraag, mogelijk lees ik erover heen maar ik vind niet duidelijk waar het optreden is. De site suggereert Fort 33 in Leusden, de email reservering bevestiging geeft aan "geen pin bij de kassa in Lage Vuursche". Ik begrijp ook dat inthewoods bijna van de een na de ander verhuis. Maar welk podium is het nu voor Gregory? Bij voorbaat dank. Mvg Laurens
We begrijpen de verwarring. En we verhuizen niet zo vaak gelukkig. Anders zouden we een pop-up podium worden. Maar de concerten vinden vanaf 16 september altijd plaats in Fort 33 in Leusden. Cash betalen aan de deur. We zullen het laten aanpassen. Dank voor de tip!
<< Vorige pagina
bericht 6-10 van de 128 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.