AGENDA
KOMEND CONCERT

Jim Keaveny & Band

concert-Jim Keaveny & Band

Het is veel te lang geleden dat Jim op ons podium stond. Om precies te zijn was het 15 juni 2004. Hij keert nu terug met band, bestaande uit; Alan Mclachlan (The Weazels, Sjako, The Scene) op gitaar en Gerco Aerts (André Manuel) op bas, die laatste heeft al eerder op ons podium gestaan. Tevens brengt hij een nieuw album mee getiteld: “Put It Together.”

Jim Keaveny schotelt je heerlijke Americana voor afkomstig vanuit zijn airstream trailer in het midden van de Texaanse woestijn. Floortje Dessing reisde af naar dat stukje einde van de wereld en maakte er een documentaire over : https://youtu.be/9pEWotUOYrI  die enkele jaren geleden werd uitgezonden en een enorme hoeveelheid cd’s naar nieuwe Nederlandse fans de oceaan deed over vliegen.


Laatste nieuws

 

11 mrt 2018 |
RIP Michael de Jong
June 2015 a warm Summernight with Michael The blues in it's essence with a personal touch. We were chatting last few months
11 mrt 2018 |
Review & Setlist The Lynnes Check Archief
4 feb 2018 |
Review & Setlist Jadea Kelly & Sweet Alibi check Archief
More Pics on our Facebook Page enjoy!!