AGENDA
Zaterdag 18 mei 2019
Aanvang: 20:30
Suzanne Jarvie feat. Kate Fenner & Chris Brown

 

5 - 5 van 5 concerten

KOMEND CONCERT

Adam James Sorensen feat. Matthew James Fullen

concert-Adam James Sorensen feat. Matthew James Fullen

Zijn vorige album Midwest verwijst naar zijn geboortegrond Chicago. Inmiddels heeft de liefde hem doen settelen in Taipei. De vorige tour moesten we helaas verstek laten gaan als gevolg van logistiek. Maar nu op ons podium met een prachtig nieuw album onder de arm getiteld; “Dust Cloud Refrain”. Een duidelijke verwijzing naar zijn favoriet Woody Guthrie. (Dustbowl de grote droogte/Lees “Grapes Of Wrath”van John Steinbeck. Velen worden de nieuwe Woody genoemd, maar de titel past Adam wel erg goed. Hij zal worden begeleid door Matthew James Fullen.


Laatste nieuws

 

13 jan 2019 |
Review & Setlist Grant Peeples & Hadley McCall Thackston Concertarchief
23 dec 2018 |
Review & setlist Oh Susanna Hidden Agenda & Leoni Jansen/ concertarchief
2 dec 2018 |
Suzanne Jarvie 18 mei 2019!