AGENDA
Zaterdag 9 juni 2018
Aanvang: 20:30
Ben Glover & Colm McClean

 

5 - 5 van 5 concerten

KOMEND CONCERT

Sweet Alibi feat. Jadea Kelly

concert-Sweet Alibi feat. Jadea Kelly

Alweer een debuut en niet zomaar één! Nieuw bloed voor de noodzakelijke afwisseling. Afkomstig uit Winnipeg Canada Jess Rae Ayre, Amber Rose en Michelle Anderson of wel “Sweet Alibi”. U kunt met deze dames kennis maken,  door Tom Power van CBC Radio omschreven als: “If Mumford and Sons and the Supremes had a love child it would be named Sweet Alibi.” De dames werken regelmatig samen met een Jadea Kelly. Zo ook deze keer! Dat wordt genieten. Jadea reist constant tussen Toronto en Nashville en die invloeden komen terug in haar muziek. Haar muziek wordt als volgt geduid:Jadea has a nice mix of folk and contemporary indie pop, as an amalgam of Patsy Cline and Feist."  Jadea komt met haar trio en Sweet Alibi als vijfmansband en dat voor de reguliere toegangsprijs. Hamsterweken bij In the Woods.

Jadea Kelly: https://youtu.be/q8X-WXyTavA

 


Laatste nieuws

 

14 jan 2018 |
Jadea Kelly & Sweet Alibi
 3 februari a.s.Jadea komt met haar trio en Sweet Alibi als vijfmansband  Dat voor de prijs van één ticket. Hamsterweken bij ITW!
12 jan 2018 |
April 7 Jim Keaveny & Band!
Het duurde allemaal wat langer dan gewenst. Maar kunnen 7 april bevestigen voor de terugkeer van Jim Keaveny. Vanaf heden kunt u
7 jan 2018 |
Review & Setlist Worry Dolls check Concertarchief more pics on FB