AGENDA
Zaterdag 22 december 2018
Aanvang: 20:30
Oh Susanna & Hidden (Agenda) Xmas Deluxe special Guest Leoni Jansen
Zaterdag 12 januari 2019
Aanvang: 20:30
Grant Peeples feat.Hadley McCall Thackston
Zaterdag 9 februari 2019
Aanvang: 20:30
Adam James Sorensen feat. Matthew James Fullen
Zaterdag 16 maart 2019
Aanvang: 20:30
Krista Detor & David Weber

 

1 - 4 van 7 concerten
 

KOMEND CONCERT

Oh Susanna & Hidden (Agenda) Xmas Deluxe special Guest Leoni Jansen

concert- Oh Susanna & Hidden (Agenda) Xmas Deluxe special Guest Leoni Jansen

De uiterst geslaagde samenwerking tussen Hidden Agenda Deluxe (Eric Devries, Bart-Jan Baartmans, Gerald van Beuningen en Sjoerd van Bommel) en Carter Sampson in 2016 smaakte naar meer en leverde een tweede (al even succesvolle) Hidden Xmas Deluxe tour op met de Engelse Danni Nicholls. Dit jaar met In the Woods favoriet: “Oh Susanna” (Suzy Ungerleider). Een van de eerste keren dat Oh Susanna bij ons op trad was Leoni Jansen bij In the Woods om Suzy te ontmoeten en naar haar te komen luisteren omdat ze enkele nummers van haar gecoverd had. Daarna heeft Leoni nog zelf een avond opgetreden bij In the Woods. Al die keren erna dat Suzy bij ons speelde lukte het niet om de agenda’s van Suzy en Leoni, op elkaar af te stemmen om een aantal songs gezamenlijk te doen. Nu dus wel. Alweer een droom vervuld voor het In the Woods team!
 


Laatste nieuws

 

2 dec 2018 |
Suzanne Jarvie 18 mei 2019!
25 nov 2018 |
Setlist & Review MSC zie Concertarchief.
16 nov 2018 |
Nieuwe namen 2019 bekend!
Un kunt vanaf nu reseveren!