AGENDA
KOMEND CONCERT

John Gorka

concert-John Gorka

Sommige artiesten doe je tekort door er veel over te zeggen. Gorka is een vaste gast bij ons. Hij luisterde ons tienjarig bestaan op en komt  regelmatig tot ons grote genoegen terug. En dat genoegen is wederzijds. Begin 2018 is zijn 14e album “True In Time” uitgebracht door de Compass Records Group die de in zijn woonplaats Minneapolis gevestigde Red House Records heeft overgenomen. Het wordt weer een mooie avond.


Laatste nieuws

 

17 mrt 2019 |
Setlist & Review Krista Detor & David Weber see Concertarchief
1 feb 2019 |
Adam James Sorensen 9 februari is gecanceld
We hebben helaas als gevolg van te geringe belangstelling moeten besluiten om het concert te cancelen.
13 jan 2019 |
Review & Setlist Grant Peeples & Hadley McCall Thackston Concertarchief