AGENDA
Zaterdag 27 oktober 2018
Aanvang: 20:30
Song Journey part 3 "Love & Loss"
Zaterdag 10 november 2018
Aanvang: 20:30
Michael McDermott & Heather Horton
Zaterdag 24 november 2018
Aanvang: 20:30
Matthews Southern Comfort
Zaterdag 22 december 2018
Aanvang: 20:30
Oh Susanna & Hidden (Agenda) Xmas Deluxe special Guest Leoni Jansen

 

5 - 8 van 8 concerten

KOMEND CONCERT

Ben Glover & Colm McClean

concert-Ben Glover & Colm McClean

Ben Glover zijn laatste album "The Emigrant" zegt het eigenlijk allemaal. Vanuit het uiterste puntje van Noord Ierland verhuisd naar Nashville. Hij trok voor hij zich daar vestigde het hele zuiden van de USA door op zoek naar de bronnen va nde muziek waar hij zo door geraakt was. Overigens keert hij regelmatig terug naar zijn geboorteplek om te werken met lokale grootheden. Daar stond hij de vorige keer mee bij ons op het podium. Wat een klasse trio en wat een bescheiden bandleider is Ben. Niet alleen geroemd in Noord Ierland maar ook in Nashville waar hij werkte en toerde met Mary Gauthier en Gretchen Peters. Het titel nummer van haar laatste album is een co write met Ben en staat ook op een van zijn eerdere albums. De eerste keer op ons podium begeleidde hij Angel Snow vakkundig. Willen we hem weer terug op ons podium was geen vraag maar een gegeven.


Laatste nieuws

 

6 mei 2018 |
Review & Setlist Carter Sampson Feat. Jesse Aycock & Lauren Barth zie Archief
28 apr 2018 |
New Shows Fall/Winter 2019
Vanaf nu kunt u reserveren voor het herfst en winterseizoen 2019!
8 apr 2018 |
Review & Setlist Jim Keaveny Band zie Archief