gastenboek
Teken het gastenboek

Erik Alberts dutchcanuck79@gmail.com 27 Oct 2016 18:09
Hebben jullie de Canadese folk zangeres/gitariste Catherine MacLellan weleens overwogen te vragen? Mochten jullie haar plannen, dan kom ik graag!
Ja zeker, toen lukte het logistiek niet. Maar je weet maar nooit. Planning is altijd het grootste probleem met al die agenda's
Tum van Noorden nuenenisf@gmail.com http://www.ierssessiefestivalnuenen.nl 02 Oct 2016 15:03
Wellicht hebben jullie op je site een plekje om naar ons Iers Sessie Festival op 6 november te verwijzen.
Bij voorbaat dank
Tum v Noorden
We krijgen regelmatig deze verzoeken. Om geen precedenten te scheppen is ons beleid om geen publicaties met deze inhoud te doen.
Jen Buffington jbuff25@hotmail.com https://www.facebook.com/jen.buffington 08 May 2016 10:33
Wat en gezellig venue! Followed Mandy Fer & Dave McGraw into the Woods, and so happy I did. They are phenomenal and again, always happy to find new venues and people that share the love of music. groetjes (American in Holland since 2001 :) )
cecile koops clckoops@gmail.com 21 Mar 2016 12:12
ik zag dat David Olney in mei in NL is. Komt hij ook bij jullie?
http://www.davidolney.com/holiday_in_europe/
gr Cecile
Nee dan had het al lang in onze agenda gestaan. We slaan een keer over. We streven naar een zo gevarieerd mogelijk programma en hebben een andere keus gemaakt
Remco van der Zouw ravdzouw@gmail.com 08 Mar 2016 17:31
The Sweet Remains komen naar Europa (http://brianchartrand.com/shows/) 23, 24 en 25 april treden ze in Nederland op. Zouden jullie niet een balletje op kunnen werpen of ze hier in de buurt kunnen optreden? Volgens mij past het helemaal in het straatje van In the Woods.... http://www.thesweetremains.com/
We werpen graag balletjes op. Zeker als het tips zijn van onze bezoekers. Maar op zulke korte termijn is het logistiek niet rond te krijgen. Dank voor de tip!
<< Vorige pagina
bericht 6-10 van de 117 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.