nieuwsberichten

Nieuwe Namen En Nieuwe Locatie!

nieuwsberichten ยป

We Gotta Move On!

 

Geen Arabische lente, maar een veelbelovende herfst gaan we tegemoet. We zijn ooit begonnen op 8 augustus 2000 in Hollandsche Rading en vanaf 1 februari 2006 tot 17 juni 2017 in Lage Vuursche. We zijn toe aan een verandering. Verschillende omstandigheden hebben ertoe geleid dat er sinds vorig jaar oktober op de In the Woods burelen hard is gewerkt aan het vinden van een nieuwe plek. Dat is gelukt! Per 16-09-2017 de start van ons nieuwe seizoen zullen de concerten van In the Woods plaatsvinden bij;

Fort 33 Bavoortseweg 25, 3833 BM Leusden. Nog steeds in de bossen, ruime parkeergelegenheid voor de deur, goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer.
We zullen het feeërieke van Lage Vuursche gaan missen. Menige Amerikaan werd verliefd op deze mini Efteling. Natuurlijk het Dorpshuis en onze keukenprinses Irene, of wel volgens Jimmy Lafave “Gourmet Queen”. We laten prachtige herinneringen achter en kijken terug op een ontwikkeling en naamsbekendheid die we niet hadden durven hopen toen we begonnen in de soos van een Jeugdzorg instelling met zeer beperkte faciliteiten. We hadden dit nooit bereikt zonder de vele vrijwilligers van de afgelopen jaren en niet te vergeten ons trouwe publiek. We hebben een trend gezet, die nu vele jaren later veel navolging heeft. Dit heeft inmiddels geleid tot samenwerking met verschillende podia met de juiste instelling onder de noemer “Luisterpodia”. www.luisterpodia.nl
We zullen even moeten wennen aan een andere omgeving, maar dat is eerder prima gelukt. Wat blijft zijn de artiesten die kwaliteit leveren zonder stem modulators, maar kunnen spelen en een eigen geluid hebben. En die niet de helft van de show vullen met vragen om handjes in de lucht en je vervolgens bedelven onder sinterklaas rijmelarij met een accent waar zelfs onze ministers zich voor zouden schamen.

 

We gaan gewoon door met
- nieuwe namen en oude bekenden.
- goed faciliteren van de artiesten.
- respect voor de artiesten en onze bezoekers.
- verdiende aandacht voor de muziek.
- enthousiast vrijwilligersteam
- op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Om deze sfeer over te dragen op de nieuwe plek hebben we natuurlijk ons trouwe publiek hard nodig. We hopen jullie dan ook allemaal weer terug te zien.

 

De start op de nieuwe locatie zal worden vorm gegeven door Ad Vanderveen en zijn ensemble en special guests!

 

Team In the Woods

 


 


Terug
Tickets

 

Voor het kopen van tickets gebruikt u de knop Koop Tickets. U wordt doorgeleid naar de agenda van Fort 33. Daar zoekt u het betreffende concert en bestelt uw ticket(s). For buying a ticket(s) use button Koop Tickets. You will be forwarded to the calendar of Fort 33. Find the concert of your preference and buy your ticket(s).

 

 

2023