Rain & Tears

De herfst heeft zich al danig en vroeg gemanifesteerd. Regenen zal het nog wel de komende weken, maar tranen zullen er alleen nog maar geplengd worden van schoonheid en wel van muzikale schoonheid.
Heb je als boeker besloten om Brian Webb te boeken, om de goede herinneringen aan met name zijn prachtige stem. Een stem die het in de prehistorie bij In the Woods zonder versterking al zo goed deed. Verrast deze man je vlak voor zijn komst naar Nederland met een werkelijk pracht album, getiteld: ‘Brian Webb & The Sum Of Our Histories’ Een album waar hij naast zijn nog steeds prachtige stem imponeert met mooi maar ook stevig bluesy materiaal. Het lijkt wel Sinterklaas, na de spanning van de verwachting nog een prachtig cadeau ook
 

New Orleans: http://youtu.be/KiyNc_bubAg

“Magische plaat die je compleet van je sokken zal blazen. Een meesterwerk in alle opzichten” Rootstime.be
 

Of ze het hebben afgesproken, de artiest die precies een week later op ons podium staat met zijn band de Saltlicks is ook al bevangen door het verassingsvirus. Want vlak voor hij weer neer daalt in de lage landen komt hij op de proppen met een exclusieve limited edition van zijn "Tribute album to Townes van Zandt." Een album speciaal voor deze tour opgenomen en die ook alleen maar verkrijgbaar is tijdens deze tour!!

http://www.youtube.com/watch?v=GHr3HiLtInI

We begrijpen heel goed dat een regenbui of herfststorm u niet zal weerhouden van een gang naar de bossen van Lage Vuursche. Sinterklaas avond kunt u altijd nog thuisblijven! We nodigen u uit voor een vroege start van de feestdagen dit jaar.

Het blijft overigens nog wel even feest, of gewoon een geweldige herfst. Het laatste kwartaal biedt erna nog de absolute topklasse van Jimmy Lafave, over prachtige nieuwe releases gesproken! “Depending On The Distance” heet zijn laatste klassieker.
Een dubbelconcert de week erna om de beweging er in te houden. Drew Nelson (begin 2012 verraste hij met zijn album: “Tilt A Whirl”) en Gregory Alan Isakov met zijn tijdloze oeuvre. Gevolgd door John Fullbright die recent ook al zo’n klassieker “From The Ground Up “ heeft uitgebracht. Om vervolgens de officiële feestmaand te starten met een artiest (Bap Kennedy) die ook dit jaar een meesterwerk, “The Sailors Revenge” heeft toegevoegd aan zijn repertoire.

Voor concerten die zijn uitverkocht kunt u reserveren op de wachtlijst. Hebt u ingeschreven op de wachtlijst en heeft op de dag van het concert om 1400 uur nog niets vernomen per e-mail dan is er geen plek meer voor u. Afreizen naar Lage Vuursche heeft dan geen zin.
Ook bij het reeds lang uitverkochte concert van Jimmy LaFave op 3 november aanstaande gelden, dezelfde afspraken. Door de grote vraag zullen er op die dag extra veiligheidsmaatregelen worden genomen. Staat u niet op de lijst dan krijgt u geen toegang tot het concert.
 

KOMENDE CONCERTEN
Zaterdag 13 oktober 2012Brian Webb & Amy Correia Aanvang: 20:30 uur LEES MEER
Zaterdag 27 oktober 2012Boris McCutcheon & The SaltlicksAanvang: 20:30 uur LEES MEER
Zaterdag 3 november 2012Jimmy LaFave & bandAanvang: 20:30 uur LEES MEER
Zaterdag 10 november 2012Gregory Alan Isakov & Drew NelsonAanvang: 20:30 uur LEES MEER