Festi-Fall?

 

De grote schoonmaak en de complete check up zijn achter de rug en na een gezellige en inspirerende dag met elkaar gaat het In the Woods team van de zomer genieten. Al blijft het onrustig op de burelen van In the Woods. Voorbereidingen en wijzigingen voor het komende seizoen en zelfs al voor het daaropvolgende stoppen eigenlijk nooit.
We werden door zowel de media als door onze alerte bezoekers gewezen op 18 oktober. Op deze datum hadden we na lange tijd eindelijk weer eens Kreg Viesselman weten vast te leggen. Deze man verdient een volle bak. Echter sinds Vredenburg uit zijn as is herrezen hebben ze onder de naam: “Ramblin’Roots ”, een festival aangekondigd op die dag. Aangezien er onder onze bezoekers mensen zijn die dat willen bijwonen, kunnen we het u niet aan doen, om na zoveel jaar wachten, Kreg Viesselman mis te lopen. Kortom Kreg Viesselman verplaatsen leek de enige optie.
Dan maar gelijk goed door pakken om onze bezoekers tegemoet te komen in dit dilemma. We verplaatsen het concert van Kreg en Steve Folk naar een niet regulier moment en maken gelijk gebruik van een samenloop van omstandigheden en organiseren een minifestival bij In the Woods! Het is per slot van rekening festival tijd!
 In the Woods biedt u de unieke gelegenheid, om op zondagmiddag 26 oktober te kunnen genieten in de voor u vertrouwde en intieme setting, van achtereenvolgens: Kreg Viesselman, Steve Folk ,Amy Speace, Cara Luft, BJ Baartmans en The Howlin’Brothers! Behalve de laatste hebben ze allemaal eerder op ons podium gestaan met geweldige optredens. Door de relatief korte termijn waarop dit plan is geboren, ligt het in de verwachting dat naast de reguliere combinaties er wellicht andere unieke combi’s zullen worden gevormd op deze herfstige zondag middag.
 Hiermee vervalt de datum van 18 oktober, de inschrijvers zijn reeds geïnformeerd. Voor deze middag zijn we in verband met de kosten genoodzaakt de toegangsprijs éénmalig te verhogen naar €20, pp.
Het wordt een heel bijzonder weekend. U kunt zaterdagavond 25 oktober genieten van het onvolprezen American Aquarium, u gaat even thuis slapen en na de brunch, weer genieten in Lage Vuursche. U kunt niet zeggen dat we u niet van de straat houden!
Reserveren voor Sunday Afternoon Meltdown is vanaf heden mogelijk, evenals voor de reeds eerder aangekondigde concerten.

See ya in September …!!
Goede zomer
 

KOMENDE CONCERTEN
Zaterdag 6 september 2014Kevin Welch & Dustin WelchAanvang: 20:30 uur LEES MEER
Zaterdag 20 september 2014Carrie Elkin bandAanvang: 20:30 uur LEES MEER
Zaterdag 4 oktober 2014Chastity BrownAanvang: 20:30 uur LEES MEER
Zaterdag 11 oktober 2014Martyn JosephAanvang: 20:30 uur LEES MEER