KOMEND CONCERT

Annie Keating & Band

concert-Annie Keating & Band

Annie Keating heeft inmiddels een lange geschiedenis met In the Woods. Een nieuw album is een goede reden om haar weer uit te nodigen. Zeker als dit album van een geweldige kwaliteit is. De pandemie zorgde ervoor dat ze haar prachtige huis in Brooklyn New York verliet om naar het landelijke Bristol County, Massachusetts te verkassen.Daar streek ze neer in een boerderij waar ze inspiratie opdeed voor de vijftien nummers op Bristol County Tides. Een album wat al direct na uitkomst geweldige recensies kreeg in zowel Nederland als in de rest van de wereld.

‘Bristol County Tides’, Annie Keating’s 10th album, is her most accomplished, inspired, and ambitious to date, revealing an artist at the peak of her powers. BluesTown Music. De persoonlijke verhalen van Annie Keating, vaak rake observaties door de  zangeres uit Brooklyn oneranderlijk in verfijnde songs verwerkt,  bereiken ons op geregelde tijdstippen via werkstukken die bij iedere nieuwe luisterbeurt verder lijken te rijpen. Niet verwonderlijk dat daarbij vergelijkingen met Gillian Welch, Lucinda Williams en Patty Griffin opduiken naast de onmiskenbare affiniteit met het werk van John Prine, Johnny Cash, Willie Nelson en Dylan.  Met haar intimistische  emotioneel geladen songwerk blijft ze vooral zichzelf, een zangeres met gitaar en een unieke benadering. Written In Music. Bristol County Tides is Keatings fijnste en kleurrijkste album tot nu toe, wat haar een paar treetjes hoger zou moeten plaatsen in de rangorde van erkend goede singer-songwriters. Real Roots Cafe.


Laatste nieuws

 

5 mei 2022 |
Nieuwe Releases van David Olney
De geschiedenis van In the Woods is schatplichtig aan de persoon en het werk van David Olney. Daarom een tip van het
10 apr 2022 |
Review & Setlist Tim Grimm & Paolo Ercoli see Concertarchief
3 apr 2022 |
Annie Keating & Band Verplaatst
Door verschillende omstandigheden zijn wij helaas genoodzaakt het concert van Annie te verplaatsen naar 17 september. Inschrijvingen blijven geldlg.