Inloggen aub

Vul alstublieft uw loginnaam en uw wachtwoord in

KOMEND CONCERT

Tim Grimm Feat. Paolo Ercoli

concert-Tim Grimm Feat. Paolo Ercoli

Tja, we kunnen er lang over debatteren, maar Tim maakte na lange onderhandelen zijn debuut op Europese bodem bij In the Woods. Als regelmatig terugkerende gast werd hij een oude bekende. Hij heeft onder andere een bruiloft van een van onze vaste gasten van een concert voorzien. Hij heeft in de loop van de jaren zijn hele familie fasegewijs met ons laten kennis maken. Kortom, Tim moet gewoon regelmatig terug bij ons. Zijn unieke timbre en mooie beschrijvingen van het gewone leven en menselijke relaties verdient regelmatig aandacht van muziekliefhebbers. Zijn recente heruitgave van Heartland getiteld Heartland Again laat horen hoe hij op meesterlijke wijze dit album naar deze tijd weet te brengen. Deze keer wordt hij begeleid door Paolo Ercoli, hij bespeelt de "squareneck" resophonic guitar, of wel de dobro. Paolo is een veel gevraagd muzikant bij zowel opnamesessies als op podia in heel Europa. Naast Tim Grimm maakten onder meer Bocephus King, Kevin Welch, Jono Manson, Richard Lindgren, Betty Soo, Matt Harlan en Jaime Michaels dankbaar gebruik van zijn muzikale bijdragen.


Laatste nieuws

 

22 feb 2021 |
Timm Grimm verplaatst van 10 april naar 1 mei
Wellicht te optimistisch, maar we hopen op 1 mei Tim Grimm te verwelkomen. 10 april is zeker niet haalbaar. Reserveringen blijven geldig.
10 jan 2021 |
Lynn Miles uitgesteld naar 15 mei 2021
Covid blijft vragen om flexibiliteit en improvisatievermogen. Het zat er al dik in, maar Lynn is niet in staat om vanuit Canada
27 dec 2020 |
All Best For 2021!
We wensen al onze trouwe bezoekers, medewerkers en uiteraard muzikanten een beter jaar toe dan 2020!