nieuwsberichten
07 Jan 2018 |
Review & Setlist Worry Dolls check Concertarchief more pics on FB
02 Jan 2018 |
Worry Dolls zijn tijdelijk een trio!
De dames nemen Finlay O'Hara mee op percussie. Het wordt nog mooier!
27 Dec 2017 |
Nieuwe namen 2018 toegevoegd!!
Twee concerten toegevoegd aan de agenda. Weer een gloednieuwe na de Worry Dolls en een oude bekende in juni. Op 7 april een TBA omdat het bijna rond is en we onze bezoekers graag tijdig informeren. We hopen dat we in 2018 meer mensen ook eens naar ons toe komen voor de nu nog onbekende namen.
03 Dec 2017 |
Review & Setlist Dar Williams Concertarchief
19 Nov 2017 |
Eerste namen voor 2018
Soms is het hard werken om alles logistiek voor elkaar te krijgen voor een nieuws seizoen. We zijn nog druk in onderhandelng om de andere data te vullen. Maar we wilden u niet langer meer laten wachten om alvast enkele dagen in uw agenda te kunnen vastleggen. Er volgt snel meer!!
Reserveren/Reservation

Hoe en Wat/ What to do

U maakt éénmalig een account aan. U ontvangt een wachtwoord. Uw persoonlijke account gebruikt u om kaarten te reserveren voor  de concerten. U kunt slechts per concert het aantal gewenste kaarten reserveren. Er volgt na reservering een bevestiging per email op het door u aangegeven email adres bij aanmaak van uw account. U kunt  aangeven of u  het In the Woods E-zine wilt ontvangen. Indien een concert is uitverkocht kunt u zich inschrijven voor de  wachtlijst. Uiterlijk om 14 uur op de dag van het concert ontvangt u een email  of er nog plaatsen zijn. Geen email ontvangen? Dan heeft het geen zin om te komen.Uw gegevens worden alleen door ons gebruikt voor het reserveren van concerten en sturen van het E-zine. U kunt zich tevens via deze weg afmelden voor een reeds gedane boeking, wij stellen dit zeer op prijs, we kunnen de vrijgekomen plaatsen benutten voor andere mensen. Als u een nieuw email-adres gaat gebruiken, dient u een nieuw account aan te maken en de oude te laten vervallen. Dit is ter voorkoming van het mogelijk misbruiken van uw privé gegevens/ Make your own account. You do receive  a personal log-in code. Use your account to make reservations. When a concert is sold out, you can apply for the waitinglist. When tickets will  come available you will be informed by email on the day of the concert before 2PM. We do only use your personal information for our reservation procedure. In case of changing your  email address, please make a new account. This a part of our safety procedure to protect your personal information,
 

Nieuwe Namen 2017

In the Woods heeft voor de tweede helft van het jaar weer een aantal mooie namen gecontracteerd. We starten op onze nieuwe locatie met de killer WW ensemble van Ad Vanderveen met een aantal special guests om de opening van het seizoen op een nieuwe plek extra luister bij te zetten
Het is een programma zoals we dat voor staan, een mix van nieuwe namen en "oude" bekenden. We blijven naast nieuwe  ontdekkingen, ook trouw aan de artiesten die vanaf het prille begin bij ons op het podium stonden. We beginnen dus met huisartiest Ad, dan de terechte terugkeer van Hannah Aldridge en Grayson Capps. Na een hele lange tijd ze speelde ooit op onze eerste locatie Dar Williams en we besluiten dit bijzondere jaar met een debuut Danni Nicholls begeleid door oude bekende BJ Baartmans en consorten als de Hidden Agenda.